Emelkedjen a világ fölé, így láthatja a világot, a Tiens 26. születésnapjának lenyűgöző ünnepi showja

"A világ fölé kell emelkednünk, hogy lássuk és befogadjuk a világot" - Li Jinyuan úr, a Tiens Csoport elnöke mindig ragaszkodott ehhez a jövőképhez a vállalat fejlődésére vonatkozóan. A Tiens Csoport 2021 októberében bemutatja a világnak a globalizáció, a fenntarthatóság, a pragmatizmus és a fejlődés 26. évfordulós karneváljának csodálatos műsorát, megmutatva a változásra való törekvés és a megoldás érdekében történő fejlődés útját.A globális, határokon átívelő e-kereskedelem elősegíti az új fejlődést

A nehéz, sok új összetevőből álló nemzetközi gazdasági környezettel szembesülve a Tiens Csoport aktívan követte a globális gazdasági átalakulás és korszerűsítés folyamatait; a piac, a működtetés, a termékek, a fizetés és az ellátási lánc erőforrásainak eredeti előnyeire támaszkodva, globális, határokon átívelő, társadalmi tagsággal rendelkező e-kereskedelmi platformot hozva létre, amely kevesebb mint egy év alatt új mechanizmussal és technikai rendszerrel globális lefedettséget ért el, megvalósítva a "vásárlást, eladást és a termékek cseréjét a világon", Segítette a családokat, hogy a fogyasztás révén jólétet teremtsen, segítette a foglalkoztatást és a vállalkozásokat, javította a fogyasztók életmódját, javította az életminőséget, felépítette a vállalkozások új fő üzleti szakaszát, és elősegítette a csoportot, hogy új globális fejlődést érjen el az új korszakban.


Az élménybolt globális lefedettségének felfedezése

A Tiens 2021-ben elindította az élményboltok megújulási projektjét és felgyorsította az élményboltok globális lefedettségi tervét. Li Jinyuan úr, a Tiens Csoport elnöke hangsúlyozta, hogy a minőség és a hírnév a vállalkozás fő vonulatát jelenti, és minden készüléknek és terméknek 100%-os minőséget és hatékonyságot kell nyújtania az élményboltban. Az élményboltnak nem csak az eszközök és berendezések élménynyújtására kell összpontosítania, hanem nagyobb figyelmet kell fordítania a szabványosított, humanizált és professzionális egészségügyi menedzsment szolgáltatásokra is, amelynek célja a fogyasztók széles körének fizikai immunitás-javítása és egy globális egészségügyi élménybolt márkaépítése.


A 26. évforduló mérföldkő a Tiens számára, amely a Tiens új, határokon átívelő stratégiájának „Egy test több szárny” (One Body and Multiple Wings) áttörését és felfedezőútját jelzi a globális, összetett gazdasági környezetben, bemutatja a vállalkozás új, világszintű stratégiáját a változás, és a változásra való törekvés eléréséhez.

Penafian: Artikel ini direproduksi dari media lain. Tujuan pencetakan ulang adalah untuk menyampaikan lebih banyak informasi. Ini tidak berarti bahwa situs web ini setuju dengan pandangannya dan bertanggung jawab atas keasliannya, dan tidak memikul tanggung jawab hukum apa pun. Semua sumber daya di situs ini dikumpulkan di Internet. Tujuan berbagi hanya untuk pembelajaran dan referensi semua orang. Jika ada pelanggaran hak cipta atau kekayaan intelektual, silakan tinggalkan pesan kepada kami.
© Hak Cipta 2009-2020 Merchant indonesia      Hubungi kami   SiteMap